Kliss2

Droom jij ook van mooi, glad, glanzend, pluis vrij, maar vooral sexy haar zonder krullen die steeds weer terugkomen? Dan biedt K.Liss de oplossing voor jou. K.Liss is een innovatief keratine Systeem van FarmaVita dat het haar voor 3 á 4 maanden prachtig glad en shiny maakt. Dit effectief thermisch systeem elimineert kroezen, revitaliseert en herstructureert het haar door het inbrengen van gehydrolyseerde keratine.

kliss3
Een nieuwe en effectieve systeem met direct resultaat, namelijk mooi, glanzend en makkelijk te stylen haar.

 

 

 

Keratine heeft unieke eigenschappen. Het herstructueert het haar effectief, ideaal voor beschadigd en frizzy haar. Ook geschikt voor dunner wordend haar. Bovendien beschermd het ook tegen de vrije radicalen in de buitenlucht en UV-straling. De Keratine in K.Liss geeft bovendien een optimale performance aan het haar dat gestraight is of regelmatig met de stijltang behandeld wordt.

Bij de K-Liss Keratin keratine System behandeling wordt het haar op een effectieve manier gladgemaakt. Tijdens dit proces wordt het haar opgevuld met rijk verzorgende keratine. Het eindresultaat is prachtig glad, glanzend en sexy haar.

Kliss1De formule werkt op alle haartypen, maar is in het bijzonder geschikt voor droog, pluizig, breekbaar of beschadigd haar. Uiteraard ook voor krullend en frizzy haar. Afhankelijk van je haartype en de verzorging zal de keratine 3 tot 4 maanden blijven. Bovendien is deze behandeling formaldehyde vrij waardoor het haar zijn elasticiteit niet verliest.

Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie,  neem dan contact met ons op.