Epileren met touw wordt ook wel Oosters ontharen genoemd omdat het uit de omgeving van Arabië en India komt. Met een touw of een draad worden de wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard.

Het is een van de beste methodes om het gezicht te ontharen. U zult dat (gaan) beamen. Deze methode verwijdert de meest fijne haartjes met wortel en al.

Epileren

  • Wenkbrauwen epileren
    Omdat het touw dat gebruikt wordt zeer fijn en hygiënisch is, kan een specialist uw wenkbrauwen precies in de juiste vorm krijgen. Heel nauwkeurig kan uw wenkbrauw gevormd worden.
  • Gezicht ontharen
    Van de haartjes op uw gezicht afkomen is bijvoorbeeld vervelend. Als U het laat harsen, moet u daarvoor het haar tot een minimale lengte laten groeien voordat u het weer kunt laten harsen. De haartjes bleken is niet bepaald huidvriendelijk en bovendien zij de haartjes dan nog steeds zichtbaar. Haarcrème verwijdert het haar niet vanuit de wortel en heeft als effect dat de haartjes dikker terugkomen. De beste methode is epileren/harsen met touw. Het haar hoeft niet zo lang te zijn, het wordt met wortel en al verwijderd en zelfs de meest fijne haartjes worden verwijderd. Epileren met pincet zou ook kunnen, maar is pijnlijker, duurt langer en veroorzaakt soms ingroei.

Ontzettend populair omdat het snel en pijnloos gebeurt. Probeer het ook!