Of u nu lang, kort, stijl of krullend haar heeft, iedereen is welkom voor een goed advies en behandeling. Onze medewerkers hebben ervaring met alle haartypes en wij beschikken uiteraard ook over de juiste producten om aan uw wensen te voldoen.
Logo-schwarzkopf

Ons kapsalon werkt met de topproducten van het merk Schwarzkopf. Daarbij kiezen onze kappers bewust voor kwaliteit van een merk met jarenlange ervaring en kennis.

 • Verzorging
  Voeding, vitamines en mineralen zijn onmisbaar om uw haar gezond en glanzend te houden. Vandaar dat wij werken met de verzorgende producten van Schwarzkopf Oil Miracle, Bonacure en de nieuw lijn osis+ session label. Of het nu gaat om het glans van je haar of  het behoud van de kleur of de veerkrachtigheid van jouw krullen, er is een passend product voor iedere haartype.
 • Kleuring
  De Igora royal is de permanente kleuring, zorgt voor optimale grijs dekking in de kleur die u wenst. Voor ieder haartype!
  De Igora vibrance, onze demi- permanente kleuring, is vrij van ammoniak en dringt hierdoor minder diep in het haar. Uw haar blijft gezond en heeft tot wel 70% meer glans!
 • Styling
  Met de nieuwe Schwarzkopf lijn Osis+ garanderen wij geweldige styling. Wij zorgen voor een goed geknipt kapsel. Schwarzkopf zorgt voor de styling. We laten u zien hoe u met de haar producten van Schwarzkopf ook thuis een kapsalon-look creëert

U kunt tevens bij ons terecht voor hair waves, straighten, fohnen, permanent en dergelijke. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.